در این روش میخها در فاصلههای نزدیک به هم درون گمانهها قرار گرفته و در نهایت با استفاده از دوغاب سیمان، داخل آنها پر خواهد شد تا هم مانع خوردگی میلگرد شده و هم انتقال نیرو بین خاک و میلگرد بهتر انجام شود.
در مرحله چهارم، درون این گمانهها به وسیله دوغاب سیمان پر میشود تا انرژی بین خاک و میلگرد بهتر منتقل شود.
روش نیلینگ، بسیار شبیه به تکنیک انکراژ بوده که یکی از مدلهای پایدارسازی گود و شیبها در پروژههای عمرانی محسوب شده و یکی از روشهای مؤثر در افزایش توان و مقاومت خاک در عملیات ساختوساز است.
بهاینترتیب این روش بهتدریج از سازهای موقت به دائمی ارتقا یافت.
تغییر در طرح: در صورتی که با توجه به شرایط، طراحی ها انجام شده پاسخگو نباشد، اطلاعات حاصل از ابزار بندی در فاز های اولیه پروژه نیاز به ایجاد تغییرات در طراحی را مشخص کند.
سپس لیفت های بعدی تا تراز نهایی بهصورت مرحلهای و به نوبت اجرا خواهد شد.
برخی از مواقع، به علت ریزشی بودن دیوار گود و ایجاد لرزشهای ناشی از حفاری چالها ممکن است دیواره گود در عمقهای محدود و کم نیز دچار ??? ??? ریزشهای موضعی شوند.
پیش از اجرا حتما آزمایشهای مربوط به نوع خاک، ظرفیت باربری و لایهبندی محل، توسط گمانهزنی انجام گیرد.
این لایه نازک و با ضخامت کم است و به این دلیل ساخته میشود که از فرسایش سطحی خاک تا جای ممکن جلوگیری شود و همچنین سطح مناسب و قابل قبولی برای ساخت و سازهای بعدی ایجاد کند.
درباره ما تماس با ما نمایشگاه ها گواهینامه ها نمونه کارها آخرین مقالات
در این مقاله تلاش بر این شد که درباره سازه نگهبان نیلینگ اطلاعاتی را خدمت شما ارائه دهیم. همچنین درباره نحوهی اجرای این روش، مزایا و معایب و تفاوت این روش با روش انکراژ نیز صحبت کردیم.
در این مرحله خاکبرداری و گودبرداری محل مورد نظر انجام میشود و لازم است که این حفاری از سمت بالا به سمت پایین و بهصورت مرحلهبهمرحله انجام خواهد شد. عمق گودبرداری معمولاً در هر مرحله بین ۲ تا ۳ متر است گودبرداری بهگونهای انجام خواهد شد که خاک بتواند با توجه به تعداد گمانهها و نوع خاک به مدت یک تا دو روز پایدار بماند.
هنگامی که بادرفتها خشک باشند ممکن است مقاومتهای قابل قبولی از خود نشان داده و نصب میخها در خاک را میسر سازند، اما وجود مقادیر نسبتا زیاد آب در پشت دیوارهای نیلینگ موجب میشود که ساختار بادرفت دچار فروپاشی شده و مقاومت آن به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
وجود مقادیر زیاد قلوه سنگ و گرداله سنگ موجب بروز مشکلات بیش از حد در حفاری چاهکها مانند افزایش هزینه و سختی اجرا میشود.